Arriba el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Copa Catalana Internacional Biking Point

21/05/2024
BTT

Arriba el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Copa Catalana Internacional Biking Point

El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona viurà una nova edició el proper diumenge 26 de maig amb una gran jornada de XCO. Barcelona i la bicicleta de muntanya es tornaran a unir aquest diumenge per protagonitzar una prova de primer nivell mundial, al voltant del Velòdrom Muncipal d'Horta-Miquel Poblet. Una prova de categoria internacional UCI C2 que serà una gran cursa per veure els millors ciclistes del planeta.

La Copa Catalana Internacional BTT Biking Point viurà la seva cinquena prova puntuable de la temporada a Barcelona, que ens transportarà cap a un circuit de 4 km amb sortida i arribada en una instal·lació esportiva històrica de la ciutat. Els líders actuals del campionat en categoria absoluta són Jofre Cullell (BH Coloma Team) en categoria masculina i Núria Bosch (Massi) en categoria femenina.

Ens espera de nou una cursa apassionant i competida el proper cap de setmana a Barcelona, a la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point. Ningú no es voldrà perdre una prova de tal calibre, a l'espera de la continuació d'un calendari que tindrà nova seu a Naturland (Andorra) el 15 de juny i en aquest cas a més serà part de la Shimano Super Cup Massi.

Horari Copa Catalana BTT Internacional Biking Point Barcelona - 26 de maig:

  • 08:00h Recollida de dorsals (fins 30 minuts abans de cada cursa)
  • 09:00h 1ª Sortida Cadet, Junior (F), Màster 30/40 (F) i Màster 40/50/60 (M)
  • 10:40h 2ª Sortida Elit (F), S23 (F), Junior (M) i Màster 30 (M)
  • 10:45h Entrega de premis Cadet, Junior (F), Màster 30/40 (F) i Màster 40/50/60 (M)
  • 12:30h 3ª Sortida Elit (M) i S23 (M)
  • 14:00h Entrega de premis

Més informació, a la pàgina web de la Copa Catalana BTT Internacional Biking Point.