Arriba la 11a edició de La Ports del Maresme

21/05/2024
Cicloturisme

Arriba la 11a edició de La Ports del Maresme

Aquest diumenge 26 de maig arriba La Ports ‘Undici’, l'èpic gran fons de cicloturisme que en la seva 11a edició farà un viatge per alguns dels paisatges i boscos més impressionants del Maresme.

La marxa disposa de dos recorreguts circulars, que tots dos s'inicien a la població d'Arenys de Munt. Hi haurà el recorregut curt, de 96 quilòmetres, i el llarg, de 147 quilòmetres, tant un com l'altre amb unes vistes que no deixaran indiferents als participants. Es donarà la sortida a les 8h del matí des de Can Sala de Baix, a la zona del polígon industrial i la ruta passarà per gran diversitat de paisatges, tant de platja com de muntanya. Transitarà per les zones més populars del Maresme, des les seves costes paradisíaques fins a un dels punts de muntanya amb gran altitud com és el Coll de Santa Helena, amb 1233 m d'altura.

La marxa forma part dels dos principals calendaris de cicloturisme de Catalunya, el XXV Circuit Català de Llarga Distància i la XXXII Xallenge de Mitja Distància i arriba en un moment àlgid del calendari, una setmana després de la Montsec-Montsec i La Nalita i una setmana abans de la Marxa Jufré Riuprimer.

Foto: La Ports del Maresme