Pau Romero i Arantxa Salvadó triomfen a la Marató del Catllar

20/05/2024
BTT

Aquest diumenge 19 de maig, la població del Catllar (Tarragonès) va viure una gran jornada de ciclisme amb la disputa del XVII Open Maxxis, la prova del circuit organitzat pel Club BTT Open Natura que en el seu recorregut llarg va acollir la quarta prova puntuable de la Copa Catalana Marató BTT d'aquest 2024.

Pau Romero (BGTeam-73Factory Racing) i Arantxa Salvadó (Gobik Factory Team) van ser els vencedors absoluts de la prova, avantsala de la darrera prova final de la competició XCM catalana que es tancarà el diumenge 2 de juny al VII Open Maxxis Castellgalí

Joan Torres (Biking Point) i la mateixa Arantxa Salvadó (Gobik Factory Team), que el dia anterior també estava defensant un altre mallot de líder de la Copa Catalana al gravel d'Agramunt, lideraran la competició en aquesta prova final.

Open Maxxis El Catllar - Copa Catalana Marató BTT 2024:

• Elit: Pau Romero (BGTeam-73Factory Racing) i Arantxa Salvadó (Gobik Factory Team)
  • Sub23: Arnau Font (Maxxis-R Cycling) i Joana Puig (ISB Cyclistwork Factory Team)
  • Júnior: Aleix Buitrago (Bikepark Bauhaus Torredembarra)
  • Cadet: Joel Lavin (Ke Pasa Tiu)
  • Màster 30: Gerard Birosta (Club Atlètic Amer) i Ariadna Puig
  • Màster 40: Melcior Faja (Penya Ciclista Navarcles) i Núria Surià (Surià Bicis Figueres)
  • Màster 50: Diego Fernández (Republik Bikes)
  • Màster 60: Albert Sans (Open Natura)