24 ciclistes començaran el proper curs 2017/18 en els Centres de Tecnificació

14/09/2017
Federació

24 ciclistes començaran el proper curs 2017/18 en els Centres de Tecnificació

La Federació Catalana de Ciclisme, amb el suport del Consell Català de l’Esport, continuen apostant per la formació acadèmica i esportiva dels joves ciclistes. El proper dimarts 12 de setembre iniciarà un nou curs escolar, amb 24 ciclistes interns en els Centres de Tecnificació de ciclisme.
 
CTE Ripoll

El Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès, compleix el desè Aniversari, (2007-2017), i tornarà a tenir complerta la seva capacitat a la Residencia, amb 14 ciclistes interns. Tots ells estudiaran ESO i Batxillerat al INS Abat Oliba de la localitat de Ripoll. Gràcies també a la implicació de l’Ajuntament de Ripoll, els ciclistes podran gaudir de les instal·lacions esportives de la Solana, la piscina municipal i el recent estrenat camp de trial. També l’Ajuntament de Ripoll està treballant en un circuit marcat i permanent de BTT i ciclocròs, per millorar la qualitat dels entrenaments de tècnica durant els mesos d’hivern.

Els tècnics Dani Parramon i Carles Torrent contaran amb els següents ciclistes:

TRIAL:                                             Ruta-BTT-Pista:
Guillem Oliver                                  Alexandra Moreno  
Martí Riera                                       Pau Vilanova             
Max Serra                                        Abel Baldertone       
Martí Vayreda                                  Juanjo Rosal              
Marc Terol                                       Gerard Frias               
Jan Herraiz                                      Ainhoa Aguilar         
Marc Molons       
Carles Cardona    
 
CTE Esplugues-Blume

El Centre de Tecnificació d’Esplugues, conta amb la Residencia Blume i les seves instal·lacions Esportives. Tots els esportistes residents estudien ESO i/o Batxillerat al INS Joaquim Blume. Aquest es el segon any de funcionament d’aquest centre per al ciclisme en pista, i  el tècnic Jaume Mas contarà amb 7 ciclistes: Nerea Bastida, Carolina Miranda, Diana Perez, Maria Banllès, Judith Pradas, Josep Marc Acero i David Miguel.

CTE Lleida Vila-sana

El BMX estrenarà un nou Centre a Lleida, amb tres riders interns a la Residencia San Anàstasi. Estudiaran en els Instituts Màrius Torres i Joan Oró, i realitzaran els entrenaments en el circuit de Vila-sana. Gràcies a les gestions del Consell Català de Lleida podran disposar també de les instal·lacions esportives Màrius Torres.

El tècnic Marc Tugues, treballarà amb els tres becats: Griselda Artigas, Saul Conde i Marc Roman.