Abel Mustieles i Gemma Abant guanyen la Copa Osona de trial de Folgueroles

17/03/2015
Federació

Abel Mustieles i Gemma Abant guanyen la Copa Osona de trial de Folgueroles

Amb la prova de Folgueroles s’ha arribat a l’equador de la Copa Osona de Trial 2015. Amb un diumenge gèlid i humit, però sense ni gota de pluja els cent quaranta participants s’han esforçat per esgarrapar punts i escalar posicions a la general de la Copa Osona de Trial 2015.
L’ermita de la Damunt i el bosc de Can Clotet han ofert als participants un recorregut molt selectiu amb zones molt tècniques i llargues on s’exigia molta rapidesa alhora d’executar-les per tal de no consumir els dos minuts de temps i evitar així les penalitzacions extres de temps.
L’actual número u de rànquing UCI, l’aragonès Abel Mustieles, s’ha desplaçat fins a Osona per iniciar la seva temporada i ho ha fet amb una clara victòria a la categoria elit masculí per davant de Pol Tarrés i de Sergi Llongueras.
A la general Llongueras continua al capdavant de la classificació amb 55 punts seguit de Tarrés amb 49 i d’Eloi Palau amb 37 que ha estat quart a Folgueroles.
Una segona victòria de la sabadellenca Gemma Abant li permet encapçalar de nou la general elit femení amb 57 unts per davant de Carla Caballé amb 52, que ha estat tercera i d’Alba Hidalgo amb 43 que ha estat quarta.
Lua Vizcaíno ha sumat els primers punts obtenint la segona posició després de l’abandonament a la prova anterior disputada a Les Masies-Roda.
Aquesta tercera prova de la setzena edició ha comptat amb la participació dels madrilenys Alejandro Montalvo i de Borja Conejos, sisè i onzè respectivament en elit masculí.

Primers classificats
 
Sènior: Maró Valls (Cardedeu)
Cadet: Martí Aran (Borgonyà)
Infantil: Alan Rovira (Castellar del Vallès)
Aleví: Gerard Lladó (Argentona)
Principiant: Victor Pérez (St. Pere de Vilamajor)
Benjamí: Marc Alamilla (Vallgorguina)
Pre benjamí: Luca Ribera (Vilassar de Mar)
Open verd: Martí Prat (Roda de Ter)
Open blau: Pau Boatella (Vilada)
Open blanc: Oriol Vargas (Matadepera)

Destacar la participació de quatre esportistes locals: Jordi Barnera, Arnau Blancafort, Riel i Eveli Comerma.
Després de Folgueroles la Copa Osona de Trial es desplaça a Taradell el dia 19 d’abril.