Acord entre la Delegació de Girona i TACTIC Sport

03/04/2018
Federació

Acord entre la Delegació de Girona i TACTIC Sport

La Delegació de Girona de la Federació Catalana de Ciclisme ha arribat a un acord de col·laboració amb la marca de roba esportiva TACTIC Sport de cara a l'Open BTT Girona-Càrniques Celrà que es va iniciar aquest dilluns amb la prova disputada a Les Preses.

L'acord consisteix en l'entrega de mallots TACTIC Sport als 26 líders després de cada una de les proves del certamen gironí de bicicleta de muntanya. Això inclou totes les categories tant en masculina com femenina, des de cadets fins a màster 60.

Van ser presents a la signatura de l'acord i entrega dels mallots el sr. Carles Ferrer, delegat per Girona de la Federació Catalana de Ciclisme, juntmanet amb el sr. Marc Carbó, representant de TACTIC Sport, amb qui es va fer una visita a les noves instal·lacions que la marca gironina inaugurarà passat l'estiu, de les quals se'n va poder fer una visita a les obres per aprofundir en les noves línies que TACTIC vol seguir de cara al futur.

El calendari complet de l'Open BTT Girona 2018-Càrniques Celrà seguirà el pròxim 8 d'abril a Castell-Platja d'Aro, el 27 de maig a Quart, el 2 de juny a Osor i el 8 de juliol a Fornells de la Selva.