Aquest cap de setmana, 2n Clínic de Fèmines de la FCC a Lleida

19/10/2021
Federació

Aquest cap de setmana, 2n Clínic de Fèmines de la FCC a Lleida

El 2n Clínic de Fèmines de la Federació Catalana de Ciclisme es celebrarà aquest proper cap de setmana a Lleida, amb doble jornada de dissabte (tot el dia) i diumenge (matí).

Després de l'edició de 2019 celebrada al Velòdrom d'Horta de Barcelona, i de que la pandèmia ajornés el Clínic al 2020, enguany aquesta iniciativa de la Comissió de Fèmines arriba a la terra ferma gràcies a la col·laboració amb l'Associació Esport Femení Lleida. S'han programat dues jornades d'activitat en la que un màxim de 30 noies per dia podran gaudir de tallers, xerrades i pràctica sobre la bici, tot plegat amb epicentre al Centre Cívic del barri de Balàfia de la capital del Segrià.

Dissabte, després de la pertinent rebuda, s'iniciaran les activitats amb una xerrada de carretera impartida per la directora tècnica de la FCC i ex-ciclista professional Marta Vilajosana, a la qual seguirà una sortida en bici de carretera en la que hi serà present la vigent campiona catalana, Iris Gómez. A la tarda, i després del dinar, serà el torn pels tallers de mecànica amb Sisco Checa, i de core i sòl pèlvic amb Míriam Cuesta.

Diumenge l'activitat se centrarà en la BTT d'orientació, primer amb una xerrada a càrrec del tècnic Kike Borrás i després amb la posada en pràctica a La Mitjana de Lleida. Després del dinar es clausurarà el Clínic amb la presència del president de la FCC Joaquim Vilaplana.

En aquesta segona edició també hi haurà una armilla d'obsequi per totes les inscrites, gràcies a Inverse, així com diferents obsequis dels col·laboradors, sorteig per esdeveniments ciclistes, etc.

Les darrers inscripcions disponibles es poden formalitzar en aquest enllaç fins dijous a la mitjanit.

Més informació