Aquest diumenge, concentració ciclista a Riudoms

07/08/2018
Federació

Aquest diumenge, concentració ciclista a Riudoms

La Federació Catalana de Ciclisme convoca i convida a tots els federats i no federats, afeccionats a la bicicleta, practicants habituals i no tant habituals, associacions relacionades amb la bicicleta, clubs i a tothom que es senti interpel·lat davant els greus atropellaments mortals de ciclistes que es succeeixen a les carreteres d'aquí i d'arreu, el darrer dels quals va costar la vida a dos veïns de Riudoms diumenge passat, a una CONCENTRACIÓ CICLISTA aquest proper diumenge dia 12 d'agost a Riudoms per fer-nos sentir com a col·lectiu i dir prou als homicidis, i exigir més respecte a les carreteres.

El col·lectiu ciclista reclamem:

- Una reforma urgent de la Llei
- Canvis immediats en el codi penal
- Fora alcohol i drogues al volant

A tots ens esperen a casa, i volem arribar-hi sans i estalvis!

Programa de la concentració

  • 10.45h - Concentració dels ciclistes al Passeig Germans Nebot de Riudoms (1a entrada des de Reus) Ubicació
  • 11.00h - Lectura del Manifest per reclamar un canvi al codi penal i una millora de les carreteres. Record a les dues víctimes de l'accident del diumenge passat, i a la resta de víctimes ciclistes i afectats per accidents
  • 11.15h - Marxa lenta amb bicicleta pels carreres de Riudoms i fins a la carretera T310, al punt quilomètric on van perdre la vida els dos ciclistes: Esteban Díaz de los Bernardos i Ignacio Villanueva Risalte. Ofrena floral.
  • 11.40h - Tornada al punt d'inici de la marxa lenta a Riudoms, i fi de la concentració

#respecte #metreimig #PorUnaLeyJusta