Arriba Cambribike, la gran fira del ciclisme de Cambrils

08/09/2023

Arriba Cambribike, la gran fira del ciclisme de Cambrils

El cap de setmana del 15 al 17 de setembre arriba a Cambrils (Baix Camp) la 4a Fira Cambrike, un esdeveniment dirigit a tots els amants de les bicicletes, pensat per a tota la família i amb competicions de diferents modalitats i disciplines.

Entre les diferents activitats programades, el dissabte 16 de setembre es disputarà la prova que tancarà la Kids Cup Tarragona 2023 de BTT. El calendari tarragoní per a les categories de formació ha disputat fins ara dues proves a Mora d’Ebre i Sant Jaume dels Domenys i la de Cambrils serà la prova que tancarà el circuit provincial. El mateix dissabte també es viurà la IV Cambribike BTT, una marxa de BTT amb quatre recorreguts diferents d’entre 22 i 57 quilòmetres.

El diumenge 17 de setembre començarà amb la II Cambribike Road, una marxa cicloturista amb dues opcions de recorregut, una curta de 85 quilòmetres, 1.630 metres de desnivell positiu i tres ports de muntanya i una més llarga de 127 quilòmetres i 2.690 metres de desnivell positiu, amb fins a sis ports de muntanya a superar. Tant la sortida com l’arribada de la marxa serà al Parc del Pinaret, centre neuràlgic de la resta d’activitats de la Fira Cambribike.

La Fira Cambribike farà coincidir moltes modalitats de ciclisme i el diumenge 17 de setembre també hi haurà una prova de la Copa Tarragona de Trial, que és una de les novetats d’aquesta edició i estarà oberta a totes les categories des de prebenjamins fins a màsters, una prova de ciclocròs o una prova de BTT XCE que serà la que tancarà el programa esportiu de la fira.

Totes aquestes proves es sumaran a la fira d’expositors i una àmplia oferta d’exhibicions, sortides i activitats per crear un cap de setmana complet per als amants del ciclisme. La Fira Cambribike tindrà l’epicentre al Parc del Pinaret de Cambrils.

Foto: Ajuntament de Cambrils