Bas Van Der Kooy guanya la social de Banyoles

16/02/2015
Federació

Bas Van Der Kooy guanya la social de Banyoles

La penúltima cursa del Campionat Social d' Hivern Carretera s´ha disputat al Pla de l' Estany amb una lluïda organització per part del CC Banyoles. Destacar la participació d' alguns equips europeus que preparant la temporada a les comarques gironines  contribuint a la sorpresa agradable de la jornada: el rècord de participants amb 250 corredors de diferents categories.
A les 10 hores es va donar la sortida des del Pavelló de la Draga per seguir cap a Besalú, Crespià, Esponalla, puntuable pel premi de muntanya, i Banyoles on els corredors van fer dues voltes per completar 75 quilòmetres. 
A la segona volta uns 20 corredors van aconseguir deixar el gran grup i a l' arribada a la capital del Pla de l' Estany el corredor holandes Bas Van Der Kooy fou el més rapid a la recta de La Draga i brillant guanyador amb un espectacular esprint seguit d´ Alex Ulloa i Rob Van Broekhoven, tercer. El podi femení va estar format per Shelley J Olds, Lotta Lepisto i Doris Schweizer. Totes les categories van tenir premis i es van lliurar els típics forc d' alls de Banyoles pel primers. Dissabte el mati es disputarà la final a Palafrugell i lliurament de premis del Campionat.

Guanyadors

Sub23: Bas Van Der Kooy- Willebroad
Elit: Daniel Reyes- Linbikes Lefa Team
Junior: Aitor Ruiz- Tomas Domingo
Femina Elit: Shelley J Olds- Bigla
Master 30: Hector Abad- Berria
Cadet: Grabiel Roger- Le Boulou
Femina Junior: Silvia Roura- Bicis Esteve
Master 40: Joan Pons- Mataró
Master 50: Santi Salavedra- Inmobiliarias Leon
Master 60: Cristobal Maya- Galvesport
Cicloturista: Joan Camara- Serinya
Premi Muntanya: Marc Almeda- Compak
Prime equip: Bicis Esteve