250 pilots a la Copa d'Espanya de BMX de Terrassa

14/04/2021
BMX

250 pilots a la Copa d'Espanya de BMX de Terrassa

El Club BMX Terrassa va acollir aquest darrer cap de setmana dels dies 10 i 11 d'abril la segona cita de la Copa d'Espanya de BMX 2021, una prova amb una inscripció de 250 pilots: una xifra molt bona amb molt pocs precedents a nivell estatal.

Entre els participants, els 17 seleccionats per a representar la selecció catalana, que després de concentrar-se al circuit europeu de Verona van poder despuntar en una cita en què la pluja va respectar. El circuit terrassenc de BMX estava en condicions, així que els ingredients estaven preparats per dos dies de competició que van tenir el seu contatemps més important amb els horaris a causa de problemes informàtics.

Gairebé tots els integrants de la selecció catalana van entrar a les finals de les respectives categories, si bé cal tenir en compte el diumenge les caigudes patides per Jana Román, Rubén Cañizares, Saul Conde i, per part de Gabriel Avellaneda, els problemes amb les cales a la final júnior, l'endemà de protagonitzar un notable doblet català júnior dissabte amb Marc Román.