Bona actuació dels pilots catalans als europeus de BMX

18/07/2018
BMX

Bona actuació dels pilots catalans als europeus de BMX

Aquest cap de setmana s’ha disputat a la població de Sarrians (França) el Campionat d’Europa de BMX, on han participat més de 1700 corredors de 26 nacionalitats diferents. Els bikers catalans han tingut una bona actuació, obtenint places de finalista i un títol continental.

Per part de la selecció catalana Miquel Hernandez va obtenir una 4a posició en Cruiser 24” i va finalitzar 5è a la final de 20”, en la categoria de Nois 14 anys. D'altra banda, Marc Roman va acabar 6è Cruiser 24” i 5è a 1/8 de final en la categoria de Nois 15 anys.

Pel que fa a la resta de bikers catalans, l'equip XL-BMX va desplaçar fins a 4 bikers a França. Cal destacar l’espectacular i emocionant cursa de Gabriel Avellaneda que es proclamava per foto-finish Campió d’Europa de la categoria de Nois 15 anys. Molt bons resultats dels altres tres integrants del club, on l’Alfredo Moreno va ser finalista en les dues categories en les que competia, la Irina Masip i la Nayra Rodríguez malgrat no classificar-se per les finals, van disputar unes molt bones sèries.

Per últim, Ulises Barrachina va acabar 6è a la categoria de Nois 8 anys.

A casa nostra, destacar que aquest cap de setmana s'inicia la competició del 35è Trofeu Generalitat, que enguany comptarà amb un calendari de 4 proves. Dissabte debut a la prova de Santes Mataró, amb totes les categories participant-hi i inscripcions ja obertes en aquest enllaç.