Diari de la selecció catalana de BMX als Campionats d´ Europa

14/07/2006
BMX

Diari de la selecció catalana de BMX als Campionats d´ Europa

 

Dimarts 4 de juliol, arribada a l'aeroport de Lutton.


Dimecres 5 de juliol, arribada a Bristol, on teníem l'hotel, i primera visita al circuit de la competició

 

Dijous 6 de juliol. Primers entrenaments per països i primer contacte amb la pista. Una sensació especial. La pista estava en perfectes condicions i afortunadament el clima va acompanyar en tots els dies d'entrenaments i competicions. S'estima que hi havia unes 1.400 inscripcions de corredors tot i que no van poder assistir molts.


Divendres 7 de juliol. Inicia de les competicions per la categoria Cruiser. Juan José Villar va passar la primera ronda eliminatòria (octaus de final) i va acabar 6è en la eliminatòria de quarts de final, prop de les semifinals. Això el situa entre els 20 primers classificats del ranking europeu ( posició 18 ).

Dissabte 8 de juliol. Competició nº 9 per júnior i elit. La representació catalana per part de Daniel Ledesma i Miguel Torres saltava a la pista. Cap dels dos va poder passar la primera eliminatòria degut a que era la primera cursa europea que realitzaven aquest any i la inexperiència es feia notar. Daniel Ledesma és el primer any que competeix
en juvenils.

Diumenge 9 de juliol. Competició nº 10 i última per júnior i elit. Daniel Ledesma es va armar de valor i casi va passar la primera eliminatòria de juvenils. Miguel Torres es va quedar una mica més despenjat i no va tenir opcions a passar-la. Començava el campionat d' Europa xallenge i Xavier Morales (boys 16 years) s'ho jugava tot a un campionat. Va passar còmodament la primera eliminatòria però a la següent ronda (a una sola volta ) va patir la inexperiència i va acabar 5è. Tot i això, molta satisfacció i molta motivació per la següent.


Dilluns 10 juliol. Tornada cap a Barcelona.