Festa Sobre Rodes, DH Barcelona, trial i Volta aquest diumenge a Montjuic

24/03/2015
BMX

Festa Sobre Rodes, DH Barcelona, trial i Volta aquest diumenge a Montjuic

La muntanya de Montjuïc serà el 29 de març per tercer any consecutiu l’escenari escollit per l’Ajuntament de Barcelona per la celebració de la Festa sobre Rodes. Un conjunt d’activitats obertes a tot el públic per viure i gaudir del món de la bicicleta i alhora promoure l’estil de vida saludable i respectuós amb el medi ambient. La festa sobre rodes tindrà activitats adreçades a tota la família que podran gaudir de taller infantils, inflables, bicicletes adaptades, el Pump Track, circuits de BTT i Push Bike. A més, també tindran l'oportunitat de veure la millor competició amb el vertiginós i espectacular Down Urban Barcelona, el Trial de Barcelona o l’exhibició de BMX. Les activitats adreçades a la promoció de la bicicleta seran totalment gratuïtes i es duran a terme de 10 a 15 hores.
Durant la Festa Sobre Rodes de l’Ajuntament de Barcelona, podrem veure també una de les modalitats més espectaculars del món de la bicicleta: el descens urbà. 60 descenders baixaran des de l’estadi olímpic Lluís Companys fins a les Fonts de Montjuïc en una contrarellotge individual, per en un recorregut ple d’obstacles i salts. Un esdeveniment de primer nivell molt atractiu i extrem. El DUB comptarà amb la presència d'estrelles del descens mundial com Alex Marín, David Acedo, Pol Marín o Viktoria Gimenez.
A les 13h es podrà presenciar l’arribada de l’última etapa de la Volta Ciclista de Catalunya, Una oportunitat única de gaudir dels millors ciclistes del moment que faran voltes a l’espectacular circuit de la muntanya de Montjuïc i es disputaran l’última victòria de la 95a edició de la Volta a Catalunya.
Tota una festa de la bicicleta en què l’esport, la diversió i l’espectacle s’uneixen en un sol espai per fer gaudir a tot tipus de públic.