Grans resultats catalans a l'inici de la Copa Europea de BMX 2022

04/04/2022
Federació

Grans resultats catalans a l'inici de la Copa Europea de BMX 2022

Quatre pilots catalans van representar aquest cap de setmana del 2 i 3 d'abril la selecció catalana al cap de setmana inaugural de la Copa Europea de BMX 2022, en què es van disputar la primera i segona ronda de la competició a Verona (Itàlia), on el mes de març ja s'hi van desplaçar els preseleccionats en unes sessions d'entrenaments.

El cap de setmana va sumar importants resultats per tots ells (els sub23 Marc Román, Gabriel Avellaneda i Mariona Calvis i el júnior Miquel Hernández), amb tots ells arribant als llocs d'honor, començant pel júnior Miquel Hernández, que va ser 6è a la final de la segona ronda després d'haver estat 13è a la prova júnior de la ronda 1, arribant fins a semifinals.

Per la seva banda, tant Marc Román com Gabriel Avellaneda van estar als llocs d'honor de les proves sub23. El primer va aconseguir arribar a la final sent 7è a la final de la ronda 1, per després ser el 12è a la ronda 2, mentre que Gabriel Avellaneda es quedava a les portes, 9è a la ronda 2, a tan sols un pas de la final.

Per la seva banda, Mariona Calvis se situava a la final en les sessions tant de dissabte com de diumenge, sent 7a a la final de la ronda 1 i 8a a la ronda 2.