Hiniestrosa i Morillo, al podi de la Copa d'Espanya BMX a Alcoi

21/09/2021
Federació

Hiniestrosa i Morillo, al podi de la Copa d'Espanya BMX a Alcoi

Alcoi ha posar aquest cap de setmana el punt i final al calendari de Copa d'Espanya de BMX 2021, on la selecció catalana liderada per Félix Martín s'hi va desplaçar amb nou seleccionats d'una important joventut. Els dos segons llocs en els dos dies de competició en categoria elit per part d'Ian Hiniestrosa lideraven els resultats del combinat català, assegurant així el podi final en la competició d'Hiniestrosa.

La selecció catalana també va veure com pujava al podi en dues ocasions el júnior Ian Morillo (2n dissabte i 3r diumenge), en un equip que es desplaçava al circuit alacantí amb els infantils Sergio Morillo (BMX Terrassa), Ulises Barrachina (Moto Club Sant Andreu), María Herencia (BMX Terrassa) i Berta Martínez, els cadets Adrián Mesa (Catalonian Team), Rubén Cañizares  (Catalonian Team) i Jana Román  (Catalonian Team), el júnior Ian Morillo (BMX Terrassa) i l'elit Ian Hiniestrosa   (BMX Terrassa).

El mateix Hiniestrosa ha acabat 3r a la general final de la Copa d'Espanya elit/sub23, per darrere de Pablo García Marcos (BMX El Álamo) i Andrés Fuentes (BMX Olímpico Madrid). En les classificacions finals, també cald estacar triomf final de Pol Guerra (XL BMX) en la categoria de promeses 7-8 i Janna Garrido (XL BMX) en la challenge de 17 a 29.

Fotografia: Club BMX Alcoy