La selecció catalana de BMX torna de Madrid i França amb bons resultats

06/03/2023
BMX

La selecció catalana de BMX torna de Madrid i França amb bons resultats

La selecció catalana de BMX ha tingut dos fronts oberts el cap de setmana del 4 i el 5 de març. Per una banda, les seleccions infantil i cadet han competit a la Copa d’Espanya de BMX que es disputava a Madrid, mentre que, per altra banda, els seleccionats de categoria júnior i Sub23 han viscut una experiència internacional a Sarrians (França).

De Madrid, la delegació en torna havent aconseguit tres posicions de podi. La primera va arribar de la mà de Ville Venermo, que dissabte va acabar tercer en categoria cadet. També va pujar al podi de categoria cadet Alex Moreno, en aquest cas en la competició del diumenge. Els va acompanyar a la delegació Sergio Morillo, que va acabar quart tant dissabte com diumenge. El tercer podi català el va aconseguir Iara Moreno, que diumenge va acabar tercera en la categoria infantil femenina.

Paral·lelament a la competició espanyola, els corredors de categoria Sub23 i júnior van disputar la C1 Vaucluse Provence Internationale, una prova de categoria UCI CL1 disputada a Sarrians (França). Juanjo Fantoni (45è), Adrián Mesa (46è), Rubén Cañizares (48è) i Jana Román (11a) van competir en categoria júnior i Miquel Hernández (41è) i Mariona Calvís (8a) ho van fer en categoria Sub23.