La selecció catalana participa al BMX indoor de Lió

22/11/2006
BMX

La selecció catalana participa al BMX indoor de Lió

El darrer cap de setmana la selecció catalana de BMX va estar present a la primera edició del torneig indoor de BMX de la ciutat francesa de Lió amb el concurs de Miguel Torres, Xavi Morales, Daniel Ledesma i Juanjo Villar més la presència de Carles Torralba i Marc Cano.

 

Valoracions de Juan José Villar, seleccionador català de BMX:

 

  • Xavier Morales: va competir per primer cop a la categoria de 17/24 anys tot i que ell té 15 . Va passar la primera ronda eliminatòria. Ja a la segona ronda anava tercer fins que en el darrer revolt el va superar passar un francès i no va poder superar la ronda.
  • Miguel Torres i Daniel Ledesma no van tenir tanta sort. Els van tocar dos eliminatòries molt dures. Tenien bones posicions per passar la ronda, però no va poder ser.
  • Juanjo Villar va passar la primera ronda molt còmodament. Va superar els vuitens de final i els quarts, aquests darrers més ajustadament. En la semifinal va tenir un problema amb la bicicleta per un xàfec espectacular que va mullar la màquina amb tant mala sort que a la sortida se li va escapar el peu i finalment va entrar en 6º posició, situant-se entre novè i desè de 55 participants.

 

La propera cursa serà el 10 de desembre al circuit de Terrassa, per tal de provar tota l´ organització de cara l´ Open Internacional del 16 i 17 de desembre.

 

Informació facilitada per la comissió de BMX de la F.C.C.