La temporada de BMX arranca a Sant Andreu

06/02/2019
BMX

La temporada de BMX arranca a Sant Andreu

La temporada de BMX a Catalunya tindrà aquest 2019 dos circuits principals, com ja ha succeit en els darrers anys: la Lliga Catalana i la Copa Generalitat. A banda, es disputaran en una única prova els Campionats de Catalunya de l'especialitat.

La Lliga Catalana de BMX 2019 constarà d'un total de 5 proves, com el 2018, que es disputaran durant el primer semestre de l'any en curs. Aquest diumenge dia 10, el circuit de BMX de Sant Andreu de la Barca acollirà la primera prova del calendari, on s'hi donaran cita riders de les categories Pre-Benjami fins a Master 60

L'any passat es van imposar a la general final en categoria Olimpic Adrià Prieto i Aina González, ambdós del Moto Club Sant Andreu. En cruiser Miguel Angel Roman (X-Riders) fou el vencedor global.

Al segon semestre es competirà en el 36è Trofeu Generalitat de BMX 2019, que comptarà amb 4 proves a priori, amb inici a finals de setembre. L'any passat en Olimpic Men es va imposar a la general final el campió europeu Gabriel Avellaneda (XL-BMX), mentrw que en Olimpic Women Marta Calvís (X-Riders) fou la millor. En cruiser Miguel Angel Roman va fer el doblet.

A banda, cal recordar que la FCC té un Centre de Tecnificació de BMX a la localitat lleidatana de Vila-Sana, amb 3 ciclistes becats.