La tercera prova del Trofeu Generalitat BMX, a Sant Andreu

16/10/2018
BMX

La tercera prova del Trofeu Generalitat BMX, a Sant Andreu

La tercera prova del 35è Trofeu Generalitat de BMX 2018 se celebrarà a Sant Andreu de la Barca el dissabte 20 d'octubre al matí sota la organització del Motoclub Sant Andreu de la Barca, integrant-la al conjunt d'activitats ciclistes del Sant Andreu Festival SoloBici que tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 d'octubre al municipi del Baix Llobregat.

La cursa de BMX es durà a terme al circuit municipal de BMX Santi Moreno i en acabar la competició es realitzarà l'entrega de trofeus al recinte firal, ubicat a l'avinguda Constitució. D'aquesta manera, tots els corredors, familiars i amics podran gaudir després de la cursa, si ho desitgen, de la visita del festival, participar en la multitud de les seves activitats (circuit pels més petits, pumptrack,...), descobrir la gama 2019 de la majoria de les millors marques de bicicletes de MTB, carretera, elèctriques... o fins i tot dinar al bar del Festival.

Després de dues de les quatre proves disputades del Trofeu Generalitat, Marta Calvís (X-Riders) i Gabriel Avellaneda (XL-BMX) lideren la general de les categories olímpiques, mentre que Miguel Ángel Román (X-Riders) és el primer cruiser. Les inscripcions per Sant Andreu ja són obertes.

Els horaris de la jornada seran els següents:

  • 09:00 a 10:00 Confirmació d'inscripcions.
  • 09:30 a 10:15 Entrenaments lliures.
  • 10:15 a 10:45 Entrenaments amb valles.
  • 11:00 a 13:00 Curses.
  • 13:30 Lliurament de premis al SANT ANDREU FESTIVAL SOLOBICI.

Tota la informació del 35è Trofeu Generalitat de BMX
VÍDEO: Reportatge de la prova del Trofeu Generalitat a Barcelona a Zona UFEC