Miquel Hernández puja al podi de la Copa Europea de BMX

02/05/2022
BMX

Miquel Hernández puja al podi de la Copa Europea de BMX

La selecció catalana es va desplaçar aquest cap de setmana del 30 d’abril i 1 de maig a Ravels (Bèlgica) per la disputa de les rondes 5 i 6 de la European Cup de BMX. Els sub23 Gabriel Avellaneda, Marc Roman i Mariona Calvis i el júnior Miquel Hernández van viatjar juntament amb el seleccionador Félix Martín en un cap de setmana que va tenir com a gran notícia la consecució del podi per part de Miquel Hernández en la jornada de diumenge.

Després de la vuitena plaça dissabte, Hernández va aconseguir tornar a entrar a la final de diumenge, on va aconseguir pujar al podi amb una 3ª posició que suposa tota una fita en una carrera que, en categories inferiors, ja l’ha portat a guanyar el títol de campió d’Europa (categoria Boys 10, 2014) o campió de la mateixa Copa Europea l’any 2018 (categoria 13-14 anys).

Entre els sub23, Gabriel Avellaneda arribava a la semifinal dissabte (13è a absolut), mentre que diumenge una caiguda el deixava fora de combat a quarts de final. Marc Roman també era víctima de les caigudes als quarts de final dissabte i diumenge es quedava fora de les semifinals. Per la seva banda, Mariona Calvis arribava a les semifinals dissabte (14ª absoluta) i als quarts de final diumenge. Per la seva banda, Marta Calvis i Adrián Mesa també van desplaçar-se a Ravels per la disputa de les dues rondes.

La competició europea continuarà els pròxims 14 i 15 de maig a Stuttgart (Alemanya).