Sergio Morillo aconsegueix el doblet amb la selecció catalana a Padul

11/06/2024
Federació

Sergio Morillo aconsegueix el doblet amb la selecció catalana a Padul

La selecció catalana es va desplaçar el 8 i 9 de juny a la Copa d’Espanya de BMX disputada a Padul (Granada) amb tres corredors de categoria cadet. Sergio Morillo, que defensava el liderat del calendari espanyol, va estendre el seu domini i va aconseguir dues noves victòries a la cita andalusa.

Dos mesos i mig després de disputar la cinquena i sisena ronda del calendari a Terrassa, la Copa d’Espanya de BMX es desplaçava a terres granadines per disputar dues noves rondes. Sergio Morillo, imbatible fins aleshores, no va fallar i va aconseguir un altre doblet que el manté com a líder del calendari espanyol després d’haver guanyat les set proves disputades fins ara -la primera, a Mazarrón, es va haver de suspendre-.

El van acompanyar a la cita els també cadets Roger Farré i Iara Moreno. Farré va ser quart en el primer dia de competició i sisè a la segona prova i es situa quart al rànquing general, a només tres punts del madrileny Iván de la Cruz, que marca el podi de la Copa d’Espanya. Moreno, per la seva banda, va ser quarta i tercera respectivament en els dos dies de competició i es situa quarta de la general.

El cap de setmana de BMX també va deixar el doblet de la catalana Mar Martín en alevins i la victòria dissabte d’Irene Salguero en principiants, a més de la segona posició júnior/elit/sub23 de Ville Venermo el dissabte, tots ells competint amb els seus respectius clubs. La propera cita de la Copa d’Espanya de BMX serà el 5 i 6 d’octubre a Ricla (Aragó).