Terrassa obre la Copa d'Espanya de BMX 2023

06/02/2023
BMX

Terrassa obre la Copa d'Espanya de BMX 2023

Els pròxims dies 11 i 12 de febrer, la ciutat de Terrassa vibrarà amb el millor BMX Race a nivell nacional, ja que un any més la prova organitzada pel club BMX Terrassa serà la prova que obrirà la Copa d'Espanya BMX 2023, disputant la seva 1ª i 2ª ronda.

Els millors riders nacionals se citaran un any més a la remodelada pista terrassenca, amb previsió de superar els 200 inscrits en un intens cap de setmana. Les instal·lacions del BMX Terrassa estan preparades i adaptades per acollir autocaravanes i campers, destinant un pàrquing exclusiu per acampar i oferir totes les facilitats als participants, així com un punt de llum i dutxes.

Per aquesta primera i segona ronda de la Copa d'Espanya 2023 a Terrassa, es comptarà amb la participació dels millors riders nacionals i internacionals, provinents d'arreu de la Península, Portugal, Brasil, Letònia, Finlàndia, Suïssa, Equador i França. Tots ells ho donaran tots en un intens cap de setmana, en què es correran dues curses totalment diferents dissabte a la tarda i diumenge al matí.

Una altra novetat per aquesta cursa és la instal·lació de càmeres d'alta definició per retransmetre en directe les curses a través del canal de Youtube del Club BMX Terrassa.