Terrassa tanca diumenge la Lliga Catalana de BMX

05/06/2019
BMX

Terrassa tanca diumenge la Lliga Catalana de BMX

Diumenge al matí, la 15ª Lliga Catalana de BMX viurà la seva cinquena i darrera ronda sota la organització del BMX Terrassa: des de les 9h amb els entrenaments i des de les 11h amb les competicions, la capital vallesana decidirà la majoria dels campions del certamen català, que en gran part de les seves categories té encara la classificació oberts.

En olímpic fèmines, tot per decidir entre les germanes Mariona i Marta Calvis (X-Riders), recentment podi a la Copa Europea amb l'equip Catalonia European Team, separades per tan sols 2 punts. També està ajustada la classificació masculina, que lidera José Márquez (XL-BMX) amb 55 punts pels 50 del seu company Gabriel Avellaneda, en la disputa tot i la seva absència a la primera ronda gràcies al triomf a les dues darreres cites, mentre que Miquel Hernández (Moto Club Sant Andreu) compta amb 48 punts.

En nois 15+, Miguel Ángel Román (X-Riders) té 68 punts davant els 55 de Yulen Chasco (Moto Club Sant Andreu) i 54 d'Albert Garrido (XL-BMX), mentre que en en les edats 13-14, Adrián Mesa (Moto Club Sant Andreu) ha dominat fins ara totes les rondes, tot i que té Adrián Angulo (BMX Terrassa) a 12 punts. Entre les fèmines 11-14, Jana Roman (X-Riders) suma 55 punts pels 53 de Martina Hernández (Moto Club Sant Andreu), també apretat com amb els nois 11-12, classificació que lidera Axel Moreno (XL-BMX) té 79 punts davant els 76 de d'Ulises Barrachina (Moto Club Sant Andreu), mentre que a cruiser 30+, Antonio Caro (Moto Club Sant Andreu) és primer amb 65 punts pels 61 del seu company Julio Chasco. Tota la informació i classificacions de la Lliga Catalana de BMX 2019.

Les inscripcions estan obertes fins dijous a les 24h.