Aquest cap de setmana, torna la Copa Catalana DH a Les Angles

24/07/2019
DH&Enduro

Aquest cap de setmana, torna la Copa Catalana DH a Les Angles

La Copa Catalana de DH disputarà aquest proper cap de setmana la seva 4a prova de la temporada i avantpenúltima del calendari a l'estació d'esquí francesa de Les Angles, en un esdeveniment organitzat pel club MTB Les Angles, i puntuable per la Copa regional Occitània francesa també.

El dissabte dia 27 s'encetarà el programa d'activitats amb els entrenaments oficials de la MordoRide, que és com és coneguda aquesta cursa, entre les 09 i les 17.30h. A més, d'11h a 14h també s'entrenaran els participants de la DH Kids, de la qual Les Angles n'és la 4a prova el calendari també. La competició de la DH Kids serà dissabte a la tarda, a les 15h la primera màniga i a les 17h la segona.

A les 17h s'iniciarà el Whip Off, una competició de salts amb BTT DH molt espectacular que tancarà la jornada.

El diumenge dia 28, el Bike Park de l'estació acollirà els entrenaments oficials de 8.30h a 09.30h, la primera màniga a les 10h i la segona a les 12h, concloient la jornada al migdia amb l'entrega de trofeus i premis. Isaac Perich i Telam Torregrossa defensaran els seus respectius liderats en les generals de la Copa Catalana.

Inscripcions Les Angles
Inscripcions Les Angles Mini DH