Arriba el 25è descens de Sant Andreu de la Barca

09/03/2018
DH&Enduro

Arriba el 25è descens de Sant Andreu de la Barca

Un any més, arriba la gran cita en el descens nacional i internacional a Sant Andreu de la Barca, en una edició especial que finalment es presenta aquest divendres al migdia al Circuit Municipal de BMX Santi Moreno i que celebra la 25ª edició de la prova aquest cap de setmana, els dies 10 i 11 de març.

A diferència de les últimes edicions, enguany, el Descens de Sant Andreu de la Barca Gran Premi RockShox serà puntuable per la UCI, un fet molt valuós pels corredors que volen pujar en el rànquing i aconseguir punts a nivell internacional. El dissabte es confirmaran les inscripcions i es faran els entrenaments lliures al circuit de 1,2km i 170 metres de desnivell, mentre que la competició oficial serà el diumenge.

De nou, Sant Andreu de la Barca serà l'epicentre internacional del DH, i concentarà els millors riders tant a nivell internacional com internacional ja que, com està sent costum en els últims anys, la cursa tindrà convidats de luxe que faran molt més atractiva aquesta vint-i-cinquena edició.

La organització corre a càrrec del Moto Club Sant Andreu de la Barca, que tot i aquests vint-i-quatre anys organitzant l'esdeveniment, té més ganes que mai després de l'èxit de la passada edició. En la organització també hi participa Esportssab i al botiga local OM Bicis.

Tota la informació de la prova es pot trobar en el següent enllaç.