Edgar Peyra i Ignasi Jorba són campions d´ Espanya de descens

19/06/2017
BTT Descens

Edgar Peyra i Ignasi Jorba són campions d´ Espanya de descens

La selecció catalana de DH, va aconseguir els dos títols en els que va participar als Campionats d’Espanya de Descens a Ubrique.
 
En cadets Edgar Peyra (Catalunya) es va proclamar Campió d’Espanya i en júniors el mateix títol aconseguia  Ignasi Jorba (Catalunya).
 
Pel que fa a la resta de categories, destacar una nombrosa participació de corredors catalans. Entre ells cal citar els títols de Campions aconseguits per, Blanca Julià (elit) i Ramón Figueres (màster 40B).
 
També van pujar al podi, Telma Torregrosa ( sot campiona elit ), Alex Marin (sots campió elit), Manel Arasa (sots campió màster 40A)  i Jordi Lago (3r Màster 40B).

---

Aquest passat cap de setmana 17 i 18 de juny van tenir lloc els Campionats d’Espanya de la modalitat de BTT Descens a la localitat de Ubrique, a la província de Cadis. La forta calor juntament amb les característiques del circuit, d’una distància curta però amb un traçat molt exigent físicament, van fer que acabés sent un cap de setmana dur per a la majoria de corredors.
 
A la màniga classificatòria Pasqual Canals es va imposar en categoria elit, però a la final una punxada el va deixar sense cap opció. Finalment en elit masculí el triomf va ser pel basc Iraitz Etxebarria acompanyat del català Àlex Marín en una meritòria segona posició i el canari Edgar Carballo en tercera posició. En la categoria femenina la victòria va ser per la catalana Blanca Julià seguida a menys d’un segon per la també catalana Telma Torregrosa. Eva Castro completava el podi ocupant la tercera plaça. Destacar també la segona i tercera posició en Master 40 de Manel Arasa i Ramon Figueras respectivament.
 
Pel que fa la selecció catalana, enguany un cop més Ivan Oulego ha estat l’encarregat de liderar un grup d’un total de set nois, tres cadets i quatre juniors. Els resultats obtinguts han estat de nou més que satisfactoris. Ignasi Jorba s’ha endut el títol de campió d’Espanya en categoria Junior i Edgar Peyra també s’ha proclamat campió en categoria Cadet. Alguna caiguda en la darrera màniga i algun problema mecànic han deixat als altres components de la selecció sense opció a podi.