El seleccionador català de BTT, Pau Bartoló, preveu una bona temporada

28/02/2006
DH&Enduro

El seleccionador català de BTT, Pau Bartoló, preveu una bona temporada

 

?Tenim previstes proves molt més exhaustives dels integrants de la selecció catalana, sobretot del cadets i juvenils, Hi ha intenció de realitzar una sèrie de entrenaments conjunts cada setmana on incloure sessions de preparació física, tècnica i també tests de control. D´ aquesta forma hem configurat uns grups de treball per categories i modalitats per controla l´ evolució de nostres corredors?

 

Els grans noms i futures promeses

 

?Aquesta temporada esperem tenir com sempre a Josep Antoni Hermida, qui tornarà a lluitar pels primes llocs a nivell internacional, també espero que Martí Gispert i Marc Trayter es consolidin. Per altra costat tenim a Ismael Ventura i Joan Llordella, tots dos molt motivats i amb ganes de d´ estar entre els millors a nivell nacional. En juvenils tenim a Oliver Avilés, un campió del món, rodejat de per corredors de gran nivell com Carles Pérez o Eduard Recasens, qui debuta a la categoria després de guanyar-ho tot a cadets?

 

Les dones

 

?Neus Parcerisas tindrà aquest any l´ opció de disputar la Copa del Món per seguir progressant. Tant Sandra Santanyes com Cristina Mascarreras (tercera a la prestigiosa Liquigas Cup) ens poden donar grans alegries?

 

Previsions pel descens

 

?David Vázquez serà el nostre millor representant però cal no descuidar a Bernat Guàrida, Pasqual Canas, Oscar Saiz i Iván Oulego. Entre els més joves seguirem treballant amb Andreu Lacondeguy i José Carlos Bartolomé que opten a tot als Campionats d´ Espanya?