Fabien Cousinie (Giant) guanya en la 4ª edició del 4X Snow BTT Vallnord by Best

05/03/2007
DHi

Fabien Cousinie (Giant) guanya en la 4ª edició del 4X Snow BTT Vallnord by Best

Més de 70 riders s'han citat a Vallnord per disputar aquesta espectacular modalitat de snow mountainbike.

 

Vallnord ha acollit per quart any consecutiu l'espectacular prova de 4X Snow BTT by Best, una modalitat vibrant de descens de mountainbike sobre neu. En aquesta ocasió han estat més de 70 bikers els que s'han donat cita a l'estació andorrana. La prova s'ha disputat en dues categories: Pro i Open.

A primera hora els participants han realitzat els entrenaments per a reconèixer el circuit i puntualment a les 10.30 han començat les rondes individuals classificatòries. Manel Ibars (Kona) s'ha imposat en aquesta fase amb autoritat amb un crono de 31?40 seguit del francès Fabien Cousinie (Giant) amb 39?75. En categoria Open el més ràpid ha estat Xavier Simó amb un temps de 44?74. Aquestes posicions han permès als 16 millors de categoria Pro i als 32 de Open accedir a les rondes eliminatòries de 4X.

Durant les primeres rondes no hi ha hagut sorpreses importants; els millors riders han anat superant les diferents eliminatòries, fins a arribar a la gran final. La competència entre Manel Ibars ?campió de l'edició 2006-, Fabien Cousinie ?quart en el 2006-, Juan Vicente Mèrida i Eduard Escola, ha permès veure una emocionant final fins a la mateixa línia de meta. El francès Fabien Cousinie finalment ha entrat en primera posició, seguit de Mèrida, Ibars i Escola. La final Open també ha resultat molt emocionant amb Marc Gil primer, Albert Barilaro segon, Alex Sánchez tercer i Xavier Simó, quart.

En la línia d?arribada ambdós guanyadors s'han mostrat exultants amb la victòria. Cousinie, ha manifestat sentir-se ?molt cansat però realment molt feliç pel resultat final. Hi ha hagut un gran ambient i la lluita ha estat molt dura?. Per la seva banda, el director de Vallnord, Martí Rafel ha assegurat que Vallnord ?seguirà apostant? pel 4X perquè ha dit que proves com aquesta donen ?espectacularitat? a l'estació i la fan més ?atractiva?. El circuit preparat per l'organització, a la Pista El Túnel del Sector Arcalís, ha tingut de ser modificat a causa de les condicions meteorològiques, que han donat temperatures molt altes, i per la neu primavera que dificultava la conducció. El bon ambient entre tots els participants ha estat la tònica principal de la competició i en la qual tots els participants han estat obsequiats amb un forfait per a la zona Bike Park Vallnord a l'estiu.

 

Classificació 4X Snow BTT Vallnord By Best.

 

Categoria Pro:

1 . Fabien Cousinie

2 . Juan Vicente Mèrida

3 . Manel Ibars

4 . Eduard Escola.

 

Categoria Open:

1 . Marc Gil

2 . Albert Barilaro

3 . Alex Sánchez

4 . Xavier Simó

 

Informació facilitada per Ocisport