150 participants en l'estrena del GP La Selva BTT a Breda

19/01/2020
BTT

150 participants en l'estrena del GP La Selva BTT a Breda

150 participants han estat protagonistes aquest diumenge 19 de gener de la 3ª edició de la Crematorrons de Breda, on la previsió de pluja, fred i fins i tot neu feia témer una mala participació a la organització, però que ha acabat deixant un dia espectacular per a gaudir del ciclisme de muntanya que ha servit per a donar inici al GP La Selva BTT 2020 (Tota la informació), que comptarà de quatre cites.

Uns 32 quilòmetres de recorregut amb 1.000 metres de desnivell positiu eren els previstos pels participants d'una volta llarga en què Jordi Vilà (Montdepra-Radikalbikes) s'ha endut el triomf per davant del màster 30 Christian Collados (Serrano Club Ciclista) i Adrià Bachs (Terbikes-Baix Ter), mentre que els seguien l'ara líder màster 40 Albert Carbo (Club Ciclista Cassà) i completava el podi elit Jordà Cullell (Club Ciclista Farners). El júnior Jordi Garzón (Montdepra-Radikalbikes) i la fèmina Natàlia Cebrià (Bsixbikes-Jormat) han estat els altres líder.

Pel que fa al circuit curt, en sortien líders el cadet Izan Vergara (TBikes-BH-Amunt CC), la júnior Paula Barroso (Montdepra-Radikalbikes) i el màster 50 Francesc Julià (Club BTT Matadepera), el més ràpid entre tots els participants. En la categoria e-bikes, era Xavier Ferrer (Sant Gregori i el Llémena).

Riudarenes prendrà el relleu del GP La Selva BTT el proper diumenge 26 de gener, amb les inscripcions ja obertes.