260 participants a la Copa Catalunya Infantil BTT de Sant Gregori

02/05/2021
BTT

260 participants a la Copa Catalunya Infantil BTT de Sant Gregori

260 participants s'han reunit aquest aquest diumenge a Sant Gregori (Gironès) per la disputa de la quarta cita de la temporada de la Copa Catalunya Infantil BTT. Una gran participació per la cita celebrada sota la organització del Club Ciclista Sant Gregori i El Llémena, que per segona ocasió preparava la cursa per les principals escoles de Catalunya després d'estrenar-se l'any 2019.

La prova de bicicleta de muntanya per a les categories de promoció també ha servit com a Campionat Provincial de Girona per a totes les categories des de pre-benjamí fins a infantil, disputat en un circuit marcat per les pluges dels darrers dies, que ha fet adaptar els recorreguts de les categories de prebenjamins i benjamins. Un traçat nou que havia preparat el club organitzador per una ocasió a l'alçada.

Els campions gironins han estat: Pol Rosillo (CC Vilajuïga) i Ona Reixach (Sant Gregori i El Llémena) en pre-benjamí, els benjamins Martí Garcia (Club Infantil Ciclista Olot), Lena Cos (Club BTT Fornells), els principiants Guillem Garcia (Club Ciclista Olot Infantil) i Cesca Comas (Sant Gregori i El Llémena), els alevins Martí Comas (Sant Gregori i El Llémena) i Martina Pellicer (CC Baix Ter) i els infantils Marc Pujol (CC Baix Ter) i Kira Galí (CC Vilajuïga).

La Copa Catalunya Infantil BTT (Tota la informació) té una nova cita el proper diumenge 9 de maig, amb la 3ª edició de la Copa Catalunya Infantil Ciutat de Vic que organitza el club Jufré Vic-ETB, amb les inscripcions ja obertes.

Guanyadors Copa Catalunya Infantil BTT Sant Gregori:

  • Pre-benjamí: Pol Rosillo (CC Vilajuïga) i Ona Reixach (Sant Gregori i El Llémena)
  • Benjamí: Marc Alejo (Club Peña Ciclista Juanito) i Noemí Faro (Biketrial Torredembarra)
  • Principiants: Marc Dantí (Jufré Vic-ETB) i Berta Montero (Montbike Montbrió)
  • Alevins: Martí Comas (Sant Gregori i El Llémena) i Laia Rodríguez (La Torreta Bike)
  • Infantils: Seff Van Kerckhove (Montbike Montbrió) i Laia Galbany (UC Les Franqueses)
  • Totes les classificacions completes