Anna Villar deixa de ser seleccionadora de BTT

24/11/2021
BTT

Anna Villar deixa de ser seleccionadora de BTT

La tècnica de la Federació Catalana de Ciclisme Anna Villar, deixa de ser la seleccionadora catalana de BTT, càrrec que ha ocupat des del maig de l'any 2018 quan va prendre el relleu de Carlos Portilla.

L'ex-ciclista vallesana continuarà, però, com a tècnica de la Federació, així com a coordinadora de la Comissió de BTT, membre de la Comissió de Fèmines i vocal de la Junta Directiva. 

Durant aquests tres anys i mig de seleccionadora, i amb l'inesperat protagonisme de la pandèmia de Covid19, Villar creu que "la valoració general és molt positiva, ja que tenim una selecció molt potent amb grans ciclistes i persones. Hi he intentat aportar el meu granet de sorra, donar-los un cop de mà, fer un acompanyament, i intentar ajudar-los en les mancances que puguéssin tenir". Així mateix Villar qualifica l'experiència viscuda en el càrrec com "molt, molt enriquidora. Hem tingut molt bon ambient, concentracions molt positives, i tot plegat s'ha traduït amb molts bons resultats penso". També ha volgut aprofitar per "agrair a la Federació Catalana l'oportunitat que em van donar, i també la confiança per esvair els dubtes que pogués tenir al veurem com a seleccionadora i no com a seleccionada. En global estic molt satisfeta i espero que Federació i ciclistes també ho estiguin".

[Foto: Anna Villar amb membres de la Selecció Catalana de BTT]