Arantxa Salvadó i Cristofer Bosque guanyen la Scott marató de Fonollosa

08/09/2019
BTT

Arantxa Salvadó i Cristofer Bosque guanyen la Scott marató de Fonollosa

La darrera prova de la Scott Marathon Cup disputada a Fonollosa, i puntubale per la Copa Catalana de BTT marató, ha aplegat més de 300 ciclistes que han pogut gaudir dels dos recorreguts preparats per la orgaització, amb molt singletrack i terreny variat.

En la cursa marató de 53kms i en categoria masculina, un grup de 6 ciclistes s'ha destacat en els primers compassos de la prova, quedant aquest grup reduït a tres unitats més o menys a meitat de cursa: Cristofer Bosque (Biking Point), Guillem Muñoz (Bike Kids) i Xavier Pijuan (73 TEM XX). Després de despenjar a Pijuan, Bosque i Muñoz s'han jugat la victòria en un esprint decantant-se pel biker del Biking Point. Entre les fèmines, Arantxa Salvadó (Miami - Megabici CC) s'ha destacat des del principi i només Helena Isanta (Esierri Bike & Ski) s'hi ha apropat però sense poder disputar-li la victòria. Les ha acompanyat al podi Mariona Catedra (AyatsCycles) en tercer lloc.

Pel que fa a la cursa de XCC de 30 km i 750 m +, el junior Roger Ferrer (73 Tem XX) i Berta Bassols (Muntbikes Hyundai) s'han imposat amb solvència.

Els vencedors/es per categories han estat:

  • S23: Gerard Blanch (Vilajuïga CC)
  • Elits: Arantxa Salvadó (Miami - Megabici CC) i Cristofer Bosque (Biking Point)
  • M30: IzasKun Ceberio (O2 Sport CE) i Bruno Pinto (Addict Bikes)
  • M40: Eva MArtin (Roses CC) i  Jordi Garrido (Team Nou Espai Coluer)
  • M50: Lluis Fornell (Lluçanès UC)
  • M60: Josep Palomino (Navarcles PC)
  • Open: Ivan Hidalgo (Fasol Bikes)

Classificacions MArathon Cup Fonollosa

A la general del campionat Scott Marathon Cup que finalitzava avui, Ever Alejandro Gómez (Olympia Factory Cycling Team) i Helena Isanta (Esierri Bikes) s'han proclamat vencedors de la Scott Marathon Cup 2019. 

Classificacions Generals Scott Marathon Cup 2019

[Foto: Francesc Lladó / Ocisport]