Arriba la primera edició de la VolCAT Costa Brava

12/03/2019
BTT

Arriba la primera edició de la VolCAT Costa Brava

La VolCAT Costa Brava, hereva de la Empordà Xtrem, disputarà la seva primera edició aquest proper cap de setmana en terres gironines, tenint els increibles paratges de la Costa Brava i les Gavarres com a protagonistes i el singletrack com a actor principal. El format de la prova serà de dues etapes en línia totalitzant 124kms i 3.900m de desnivell positiu acumulat. 

La primera de les seves etapes serà el dia més intens del cap de setmana. 68 km i 2.100 metres. Serà el dia amb les pujades i baixades més llargues, sempre dins de la mesura de les Gavarres, on el sostre de la cursa estarà a poc més de 500 metres d'altitud. La segona etapa, de 56 km i 1.800 metres serà un dia més ràpid i trencacames. Un dia d'enllaçar corriols en un perfil sense grans ascensions. Les dues etapes tindran sortida i arribada a Calonge i Sant Antoni, facilitant al màxim la logística de la cursa als seus participants.

La organització de la prova, formada pel binomi CC Baix Ter i Ocisport, ha disposat dues categories per a poder apropar la cursa a tos els nivells: Open i Pro. Dins de la categoria Open, es pot escollir de participar de forma individual o en parelles, formades per participants del mateix gènere o mixtes, podent pujar al podi de la classificació general de l'última etapa. La categoria Pro està reservada a aquells que volen lluitar per inscriure el seu nom en el palmarés de la prova, i entre els quals hi ha algunes de les figures més destacades del btt català i internacional: Roger Argelaguer, Cristofer Bosque, Oriol Colomé, Veerle Cleiren, Hansueli Stauffer, Francesc Freixer, Israel Núñez, Guillem Muñoz, Noemí Moreno, Sandra Santanyes, Sílvia Roura o Julen Zubero entre d'altres, seran a la línia de sortida. Com a novetat, la prova no es seguirà en GPS, sinó que tot l'itinerari estarà marcat.

Les darrers places d'inscripció són disponibles a l'enllaç: Inscripcions

Més informació VolCAT Costa Brava