Arriba la tercera edició de la Catalunya Bike Race

24/09/2019
BTT

Arriba la tercera edició de la Catalunya Bike Race

Aquesta setmana arriba la tercera edició de YoPRO Catalunya Bike Race, que es disputarà del 26 al 29 de setembre a Puigcerdà. La prova per etapes BTT tindrà un recorregut de prop de 200 quilòmetres amb 5.380 metres d'ascensió, distribuïts en quatre etapes centralitzades al Club Poliesportiu de Puigcerdà i que transcorrerà per zones ja conegudes i d'altres de noves repletes d'autèntica bicicleta de muntanya amb l'escenari dels Pirineus Catalans.

Una YoPRO Catalunya Bike Race que assegura diversió, trams tècnics i bicicleta de muntanya amb denominació d'origen a través dels majestuosos paisatges de La Cerdanya, amb un recorregut dissenyat i provat per a l'ambaixador de la prova José Antonio Hermida. A més, els punts UCI que la prova ofereix atreu una participació de luxe: Sergio Mantecón (Kross Racing Team) i Clàudia Galicia (Megamo) buscaran revalidar els seus títols, però amb rivals a l'altura de David Valero, un Jofre Cullell que s'estrena en proves per etapes, o les fèmines Natalia Fischer o Eva Lechner.

La nova flash stage obrirà la competició amb una etapa curta, ràpida i intensa de 26 quilòmetres i 638 metres de desnivell positiu, i sortida per onada de categories per tenir una primera sensació amb el recorregut. La segona etapa tindrà un total de 63,4 quilòmetres i 1.744 metres de desnivell i transcorrerà per territori francès, una de les novetats d'aquesta edició. Un dels atractius d' aquesta etapa serà passar per la mítica baixada de l'estació de tren de La Molina, que ja es va poder recórrer a la passada edició. 

La BUFF Super stage serà l'etapa amb més desnivell de totes i està completament renovada: tindrà 62 quilòmetros i 1.762 metres de desnivell. Els participants aniran pel vall de la Masella i per les proximitats del túnel del Cadí per a tornar a Puigcerdà seguint la llera del riu Segre, amb unes vistes espectaculars. Finalment, la Finisher Stage serà l'etapa definitiva d'aquesta tercera edició de la prova catalana, amb un total de 38,6 quilòmetres i 1.237 metres de desnivell acumulat amb amb dos descensos molt marcats que posaran a prova la resistència de tots els bikers.