Axel Roudil-Cortinat i Núria Bosch triomfen a la Copa Catalana BTT Internacional a Barcelona

10/09/2023
BTT

Axel Roudil-Cortinat i Núria Bosch triomfen a la Copa Catalana BTT Internacional a Barcelona

El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de BTT, penúltima prova puntuable per a la Copa Catalana BTT Internacional Biking Point, sempre és sinònim de curses igualades que demanen esforç, constància i resiliència, i en l'edició de 2023 no ha estat menys. La prova es va celebrar aquest dissabte 9 de setembre en un circuit de 4 quilòmetres al voltant del Velòdrom d'Horta (Barcelona).

En categoria femenina, Núria Bosch (BH Coloma Team) es va imposar a totes les seves rivals, aturant el crono en 1:06:07, i superant a Erika Monserrath (Massi) i Sonia Quiroga (RR Bikers), que van completar el podi amb un temps de 1:09:39 i 1:11:56 respectivament. Amb aquesta victòria, Bosch manté el liderat de la Copa Catalana BTT Internacional Biking Point a falta de només una prova per disputar.

En categoria masculina, la cursa va estar igualada fins la tercera volta, quan el vigent campió de França XCM, Axel Roudil-Cortinat (Bulls), va atacar i va aconseguir marxar del grup en solitari. El francès va mantenir l'avantatge fins a meta i es va adjudicar la victòria amb un temps de 1:11:36. Hugo Weiss (Giant France MTB Pro Team) aconseguia la segona plaça aturant el crono en 1:12:15 i completava el podi el campió de Catalunya Mario Sinués (TBikes BH Amunt) amb un temps de 1:12:22. El bolivià Ever Alejandro Gómez (RR Bikers), sisè a Barcelona, assalta la primera posició general de la Copa Catalana.

La jornada de Barcelona també va acollir les proves corresponents a la SuperCup Youth per a les categories de formació, amb gairebé un centenar de participants i un ambient de mountain bike espectacular. La Copa Catalana BTT Internacional Biking Point ja encara el final i el diumenge 24 de setembre es disputarà la darrera prova en el marc de la Sea Otter Europe que es celebra a Girona.

Foto: Francesc Lladó / Ocisport