Bona estrena de la Copa Catalunya Infantil BTT a Vilajuïga

05/04/2021
BTT

Bona estrena de la Copa Catalunya Infantil BTT a Vilajuïga

Aquest dilluns 5 d'abril, Vilajuïga (Alt Empordà) ha estat l'escenari de la prova inicial de la Copa Catalunya Infantil BTT, que aquest 2021 donava inici a un calendari previst de 12 cites molt esperat després que les restriccions derivades de la pandèmia posessin aturada a les competicions per a les categories de formació.

La organització del Club Ciclista Vilajuïga ha una gran feina amb la localització i vallat de la sortida i arribada, garantint el compliment dels protocols de protecció contra la Covid-19. Entre d'altres mesures per evitar aglomeracions, els lliuraments de premis s'han separat en dos torns al llarg de la matinal, que ha complert a la perfecció els seus horaris en un dia familiar especial per tots els joves ciclistes participants.

A Vilajuïga s'hi ha reunit una molt bona participació amb més 180 corredors, que ha viscut les seves curses en un circuit tècnic i exigent, com ens tenen acostumades les curses a la localitat empordanesa. Amb distàncies entre els 1400 metres i uns 10 quilòmetres per les proves per les categories des de prebenjamí i infantil, l'equip Jufré Vic-ETB s'ha acabat enduent la classificació per equips.

El calendari de Copa Catalunya Infantil BTT la propera setmana al 6è Memorial Alfredo Pera d'Almacelles.

Copa Catalunya Infantil BTT Vilajuïga:

  • Prebenjamí: Núria Arche i Pol Rosillo (CC Vilajuïga)
  • Benjamí: Martí Garcia (CC Olot Infantil) i Noemí Faro (BikeTrial Torredembarra)
  • Principiants: Marc Danti (Jufré Vic-ETB) i Laia Bragulat (BTT Fornells)
  • Alevins: Martí Comas (Sant Gregori i El Llémena) i Laia Rodríguez (La Torreta Bike)
  • Infantils: Roc Cubí (Jufré Vic-ETB) i Kyra Gali (CC Vilajuïga)
  • Totes les classificacions completes