Bona participació a la Copa Catalunya infantil BTT Ciutat de Manresa

29/08/2021
BTT

Bona participació a la Copa Catalunya infantil BTT Ciutat de Manresa

Gairebé 150 ciclistes s'han donat cita aquest diumenge a la Copa Catalunya Infantil BTT Ciutat de Manresa, organitzada per l'Escola de Ciclisme de l'Esport Manresà a l'entorn del pavelló del Congost, on també hi ha les instal·lacions de la mateixa Escola.

Aquesta prova era la vuitena d'un calendari de dotze, i s'ha disputat en un dia de força calor en un circuit prou divertit, amb una mica de pols, però sense haver de lamentar cap incident. Han obert el foc les categopires dels més petitis, prebenjamins i benjamins que han donat 1 i 2 tombs respectivament al recorregut curt preparat per la organització, d'1'7 kms / volta i que incloia, entre d'altres, el pas pel pumptrack de l'Escola. Els 38 partciipants entre ambdues categories han demotrat les seves habilitats sobre la BTT i han negociat perfectament els revolts i dificultats del recorregut.

Els principiants han reunit fins a 29 ciclistes, que ja s'han enfrontat al recorregut llarg de 2'5 kms, més exigent físicament, en una cursa que ha durat quasi 18' i en la que Marc Danti i Iris Jimenez han estat els primers de creuar l'arribada. En categoria aleví han prés la sortida 39 ciclistes, que han brindat un gran espectacle durant les 4 voltes al recorregut llarg, amb Ot Fèlix i Laia Rodríguez com a protagonistes. Finalment, en categoria infantil els ciclistes que estan a punt e donar el salt a categories Open han demostrat que la seva evolució com a ciclistes és notable i durant les cinc voltes de la cursa el públic ha pogut gaudir d'una lluita molt interessant entre els 6 ciclistes del cap de cursa, que finalment ha vençut Roc Cubí. Mireia Padrós ha estat la primera fèmina en creuar l'arribada, en una cursa amb 10 noies.

La propera cita del calendari serà a les comarques de Tarragona, a la Montbike Kids Race de Botarell del diumenge 12 de setembre, una cursa que ja té les inscripcions obertes