Bona participació a la Copa Catalunya infantil BTT de Fornells

16/09/2019
BTT

Bona participació a la Copa Catalunya infantil BTT de Fornells

Fins a 163 nens i nenes de les categories de promoció (prebenjamins a infantils) es van reunir diumenge a Fornells de la Selva per gaudir de l'avantpenúltima prova del calendari de la Copa Catalunya BTT Infantil 2019, disputada en un circuit divertit, revirat i amb un espectacular pont sobre el riu Onyar que, acompanyat d'una meteorologia perfecta per la pràctica del BTT, va fer les delícies dels participants.

En categoria infantil masculina, Carlos Gámez (TBikes amunt), Eloi Rigall (Team Artsport Cromolybikes) i Arnau Font (Biciocasión Barcelona Open Natura) van lluitar fins la darrera volta per la victòria, decantant-se per Gámez, que retalla un xic la desavantatge amb Font a la general a manca de només dues proves. Entre les fèmines, Marta Cano (Bike Garraf) continua amb el seu monòleg havent sortit victoriosa de totes les proves que ha disputat enguany. en la resta de categories van resultar vencedors/es: 

  • Prebenjamins: Mar Surrell (Baix Ter Jodofi) i Martí Garcia (Noel Tadesan)
  • Benjamins: Cesca Comas (Team Artsport Cromolybikes) i Marc Danti (Jufré Vic ETB)
  • Principiants: Laia Rodríguez (La Torreta Bike) i Ot Fèlix (Team Artsport Cromolybikes)
  • Alevins: Núria Hernández (Bike Garraf CE) i Seff Van Kerchove (Montbike Messer Kids)

Classificaicons Fornells

La penúltima prova del calendari es disputarà aquest proper cap de setmana a Molins de Rei, amb el GP One to One que ja té les inscripcions obertes.