Breda inaugura diumenge el GP La Selva BTT

16/01/2020
BTT

Breda inaugura diumenge el GP La Selva BTT

La 3ª edició de la Crematorrons de Breda serà aquest diumenge 19 de gener el punt d'inici del GP La Selva BTT 2020, que un any més encetarà el calendari competitiu gironí amb quatre dates que permetran gaudir de la bicicleta de muntanya a tots els nivells.

Sota la organització del Club Ciclista Breda, la cursa tindrà el seu punt de sortida des del Poliesportiu Municipal i proposa dos recorreguts, un d'aproximadament 20 quilòmetres i 600 metres de desnivell i un duns 32 quilòmetres i més 1000 metres de desnivell. En aquest segon cas, en el recorregut llarg es podrà gaudir d'un avituallament, mentre que a l'arribada hi haurà esmorzar i servei de rentat per a tothom.

Com en tot el calendari de la competició selvatana, hi haurà cursa competitiva per a les categories entre cadet i màster, que en funció de les categories hauran de fer una volta o altra: llarga per a elit/sub23 masculí, fèmines elit/màster, júnior masculí, màster 30 i 40, i llarga en el cas de cadet masculí, màster 50 i 60 i fèmines cadet i júnior. També la variant cicloturista d’oci, oberta als participants No Federats, a banda de que, com l’any passat, hi haurà la presència de la categoria e-bikes.

La inscripció es pot fer de forma anticipada a la web de Dsport, amb preu reduït tant per a federats com per a no federats.