Cassà de la Selva viurà un cap de setmana ple de BTT el 25 i 26 de novembre

21/11/2023
BTT

Cassà de la Selva viurà un cap de setmana ple de BTT el 25 i 26 de novembre

El 25 i 26 de novembre arriba un dels caps de setmana més esperats a Cassà de la Selva (Gironès), amb una doble cita amb la mountain bike a la localitat. El Cassà Bike Club Esportiu organitza dissabte la darrera prova de l’Open Escolar BTT Girona ‘Kids by Sea Otter Europe’ i serà l’avantsala de la BTT Gavarres Xtrem, una marxa que es disputarà diumenge organitzada pel Cassà Club Ciclista.

La prova de dissabte farà gaudir els més petits i serà el tancament de l’Open Escolar BTT Girona, un calendari de promoció que haurà tingut quatre dates a Girona, Llagostera, Bescanó i Cassà. Fins ara, més d’un centenar de participants han pres la sortida entre les diferents jornades del calendari. La prova de Cassà de la Selva, igual que les celebrades fins ara, tindrà tres nivells de dificultat i cada participant podrà escollir la que més s’adeqüi a les seves capacitats, mantenint sempre l’ambient familiar i no competitiu.

L’endemà serà el torn de la BTT Gavarres Xtrem, una marxa que torna al calendari després d’uns anys d’aturada des de la pandèmia. La marxa tindrà dos recorreguts, un del 27 quilòmetres i 600 metres de desnivell i un de més llarg amb 42 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell. La recuperació de la marxa coincideix amb la celebració del 25è aniversari del Club Ciclista Cassà, que el mateix diumenge rebrà una placa commemorativa per aquest quart de segle de vida.