​Castellví de la Marca, seu del Campionat de Catalunya d'Ultramarató l’1 d’octubre

21/09/2022
BTT

​Castellví de la Marca, seu del Campionat de Catalunya d'Ultramarató l’1 d’octubre

Aquest pròxim dissabte 1 d'octubre, Castellví de la Marca (l'Alt Penedès) serà la seu de la disputa del Campionat de Catalunya XCUM 2022, tancant també el calendari 2022 d'Ultramarató català. Després de la suspensió de l’Ultramarato 100km de les Guilleries, anunciat en primera instància en el calendari, la primera edició de La Marca de l'Ultramarató va passar a ser el campionat oficial sota la organització del Club Ciclista La Marca, club nascut el darrer 2021 de la mà Llibert Mill, tota una referència de la disciplina a nivell català i internacional.

La prova, que també serà la prova final del calendari de la Copa Catalana d'Ultramarató 2022, tindrà la sortida a les 8:30h a la Zona Esportiva de la Múnia (Castellví de la Marca) i comptarà amb un recorregut que mostrarà els indrets més emblemàtics del Penedès. El circuit competitiu d'Ultramarató tindrà 125 quilòmetres amb prop de 3600 metres de desnivell positiu. Per la seva banda, la organització també proposa un circuit marató popular amb 63 quilòmetres i 1800mD+.

En el Campionat de Catalunya d'Ultramarató BTT 2022, s'entregaran premis pels campions absoluts, sub23, elit i màster 30, 40, 50 i 60. En el cas que no hi hagi tres o més participants de cada categoria, aquesta s'anul·larà en aquella distància. Les inscripcions es poden realitzar a través de Cronotime.