Cervera ha coronat els campiones/es de Catalunya infantils BTT 2019

16/06/2019
BTT

Cervera ha coronat els campiones/es de Catalunya infantils BTT 2019

Fins a 127 joves ciclistes s'han donat cita avui a Cervera per disputar els Campionats de Catalunya de BTT infantil, en un recorregut magnífic a l'entorn del Tossal de les Forques de la capital segarrenca, preparat per la Penya Ciclista Cervera.

En un dia meteorològicament perfecte, amb sol i calor suportable pels petits, s'han iniciat les proves a les 09.00h amb les sortides de les categories prebenjamins, a les que han seguit les de benjamins. En ambdós casos han utilitzat un circuit escurçat però molt divertit. Els principiants, alevins i infantils han fet una start loop inicial i després s'han enfrontat a un circuit de 2,1kms amb força varietat de terrenys: corriols ràpids, baixades en corriol, pujades amb trams força pendents, zona de troncs,...tot plegat amb un bon ambient de públic també i finalitzant les curses als vols de les 12.00h del migdia. En aquest moment s'ha fet una bicicletada propular pel circuit amb nens i nenes de la capital de la Segarra i entorn i el monitoratge del Consell Esportiu de la Segarra. La organització ha disposat de fruita fresca per a tots els participants.

Els Campions/es de Catalunya 2019 de les diferents categories han estat:

  • Prebenjamins: Noemí Faro (BikeTrial Costa Daurada) i Marc Alejo (Trek Bicisprint Sabadell). Classificacions
  • Benjamins: Laia Bragulat (Irontech Tecnic Ambisist) i Marc Danti (Jufre Vic ETB). Classificacions
  • Principiants: Laia Rodríguez (La Torreta Bike Club) i Marc Faro (BikeTrial Costa Daurada). Classificacions
  • Alevins: Kyra Galí (Vilajuïga CC) i Seff Van Kerchove (Montbike Messer Kids). Classificacions
  • Infantils: Marta Cano (Bike Garraf CE) i Eloi Rigall (Artsport Cromolybikes). Classificacions

En l'entrega de premis hi han estat presents el regidor d'esports sortint de la Paeria de Cervera sr. Joan Prat, el president de la Penya Ciclista Cervera sr. David Matas, i el delegat de la Federació Catalana de Ciclisme a Lleida sr. Norbert Herrera.

[Foto crèdits: Norbert Herrera]