Clàudia Galícia i Sam Gaze s'imposen a la Scott Marathon de Girona

26/09/2020
BTT

Clàudia Galícia i Sam Gaze s'imposen a la Scott Marathon de Girona

Les UCI Marathon Series aterraven aquest cap de setmana a Catalunya de la mà de la Sea Otter Girona en la disputa de la Marathon Cup de Girona, que aplegava més de 500 ciclistes de les diferents categories a l'entorn del pavelló de Girona Fontajau, per gaudir dels recorreguts preparats per Ocisport per aquesta ocasió.

En categoria masculina, i com era de preveure, la prova arrancava amb un ritme alt i de seguida es formava un primer grup capdavanter amb Francesc Guerra (Buff Scott MTB Team), Sam Gaze (Specialized) i Ever Alejandro Gómez (Olympia Factory) que es distanciava de la resta de participants. En el primer descens tècnic, Gaze feia gala de la seva depurada tècnica per obrir un petit forat de 30", mentre que Guerra queia en la seva persecució. Aquest fet, però, no l'impedia anar remuntant la desavantatge fins atrapar al neozelandès i disputar-li la victòria a l'sprint, tot i que Gaze s'acabava imposant. Per darrera Roberto Bou (TBelles BMC Iguña) també era capaç d'atrapar Ever Alejandro i en un tancat sprint pel tercer calaix, el bolivià s'imposava per un estret marge.

Entre les fèmines, Clàudia Galícia partia com la gran favorita i marcava la seva llei des del primer moment, amb un ritme superior al de les seves rivals. Arantxa Salvadó (Gobik CC) finalitzava segona, i la màster 30 Lourdes Cayetano (Biking Point) era la 3a scratx.

En el recorregut curt, Javi Galvan (Maxi Bike CC) i Mar Soler (Jufré Vic ETB) eren els més ràpids a l'arribada.

Els vencedors/es per categories van ser:

  • S23: Sergio Gutiérrez (Olympia Factory)
  • Elits: Clàudia Galícia (Megamo Factory Team) i Sam Gaze (Specialized Racing)
  • M30: Ginés Gómez (Mig Món Súria CC)
  • M40: Albert Bruno (Probike Club)
  • M50: Xavier Mateo (Bici 3.0 CC)
  • M60: Josep Palomino (Navarcles PC)

Classificacions Scott Marathon Girona
Classificacions recorregut curt

Amb aquests resultats, la classificació del campipmnat continua encapçalada per Ever Alejandro Gómez, mentre que en fèmines Lourdes Cayetano és la nova líder. La següent prova de la Scott Marathon Cup serà a Cambrils el 25 d'octubre.

[Foto crèdits: Francesc Lladó / OCisport]