Corró d'Amunt acollirà la segona prova de la Copa Catalana Internacional BTT

07/03/2018
BTT

Corró d'Amunt acollirà la segona prova de la Copa Catalana Internacional BTT

Després de la primera prova del calendari disputada a Banyoles, la Copa Catalana Internacional fa parada aquest diumenge dia 11 a la ja clàssica prova de Corró d'Amunt, seu habitual del certamen des dels seus inicis.

A Corró d'Amunt els bikers tindran l'oportunitat d'enfrontar-se a un traçat que podríem anomenar clàssic, més integrat en la natura i menys revirat que el viscut a la Super Cup de Banyoles. Un recorregut que sempre és ràpid i divertit, i que permet veure carreres obertes. Un continu puja-baixa que, com és habitual, tindrà zones noves gràcies a l'intens treball del Club Ciclista Corró d'Amunt sobre el terreny. Cal recordar que la cursa comptarà amb categoria internacional UCI, amb el que tornarà a posar en joc valuosos punts per al rànquing mundial.

Corró d'Amunt serà la 2a de les 8 proves que formen la Copa Catalana Internacional Biking Point. Buscant preservar la qualitat de les competicions es tornarà a aplicar la fórmula de tres sortides separades (9.15, 10:40 i 12:30) perquè totes les categories gaudeixin de la prova al màxim.

Les inscripcions estan obertes a TicketOci.