Corró d'Amunt, protagonista aquest cap de setmana de la Copa Catalana BTT

08/04/2022
BTT

Corró d'Amunt, protagonista aquest cap de setmana de la Copa Catalana BTT

Aquest cap de setmana del 9 i 10 d'abril, la petita localitat de Corró d'Amunt (Les Franqueses del Vallès, Vallès Oriental) serà l'esenari de la disputa de la tercera prova de la Copa Catalana BTT Internacional Biking Point. La contrarellotge dissabte i XCO diumenge formaran un cap de setmana espectacular de Cross Country amb ciclistes de 17 nacionalitats. Una petita localitat capaç de convertir-se en el centre d'atenció, gràcies a la passió per la bicicleta de muntanya. 20 anys creant traçats increïbles de BTT.

A la cursa hi haurà una dura pugna per veure qui serà el més fort en l'exigent recorregut. Roger Ferrer del Massi Beaumes de Venise arriba en bon estat de forma després del seu cinquè lloc Scratch a Barcelona. Jaume Bosch del BH Temple Cafes CoFactory, Anthony Zaragoza (Vosges VTT), Hugo Drechou (Buff Megamo) i els tres ciclistes del RR Bikers: Ever Alejandro Gómez, Oliver Avilés i Xavier Pijuan; es disputaran la victòria.

En categoria femenina també es preveu una cursa oberta. Sara Gay (Biking Point), l'actual líder de la Continental Super Cup Massi, Núria Bosch (BH Temple Cafes CoFactory), Amélie Laquebe (Team Creuse Evaux) o Jordina Muntadas (Cannondale), aspiren a endur-se el triomf.

Un dels atractius de la Copa Catalana Internacional Biking Point de Corro d´Amunt és el seu circuit. Tot i haver evolucionat en els darrers anys s'ha convertit en una prova que uneix el concepte de XCO tradicional, on regnava el contacte amb la natura, i l'XCO actual, amb trams tècnicament exigents i traçats revirats i intensos. Un recorregut ràpid que discorre majoritàriament pel bosc a les faldes del Parc Natural del Montseny.

La prova de la Copa Catalana Biking Point Internacional de Corro d´Amunt serà la tercera d´aquesta competició i la primera que no comparteix protagonisme amb la Continental Super Cup Massi.

Fotografia: Francesc Lladó / Ocisport