Diumenge arriba el 3r Trofeu Ciutat de Reus BTT

13/10/2022
BTT

Diumenge arriba el 3r Trofeu Ciutat de Reus BTT

El proper diumenge 16 d’octubre de 2022 el Club Ciclista BTT Reus Bike Race organitza el 3r Trofeu Reus Bike Race BTT. Una prova ciclista amb dos circuits, un de llarg amb 41 quilòmetres i prop de 1350m de desnivell acumulat i un de curt, amb 30 quilòmetres i 700 metres de desnivell positiu. També amb modalitat de E-bike tant pel circuit llarg i curt.

Amb sortida i arribada a Reus, Barri Gaudi, l’esdeveniment es durà a terme al Pavelló Lleuger Ciutat de Reus. Una prova de BTT amb grans corredors de nivell, participants entusiasmats en gaudir i passar un bon dia d’esport damunt la bici. Gaudint de l’entorn, de paratges, corriols i senders. Respectant sempre el nostre entorn. Una marxa que no pot faltar en el calendari de qualsevol biker. Per això el club organitzador espera una gran participació en aquesta prova, ja consolidada en el món de la BTT.

El Club Ciclista BTT Reus Bike Race vol agrair l’esforç, enorme, que fan tots els membres del club, els voluntaris, sense els que ora impossible organitzar aquesta cursa. També volem agrair a l’Ajuntament de Reus, la Regidoria d’Esports, esponsors, patrocinadors i un llarguíssim etc, de persones i entitats que fan possible, aquest somni nostre, que amb aquesta ajuda, hem convertit en realitat.