Dues etapes per gaudir dels corriols a la Volcat Costa Brava

09/09/2020
BTT

Dues etapes per gaudir dels corriols a la Volcat Costa Brava

La Volcat Costa Brava, que es celebrarà recorrent els magnífics singletracks del Massís de les Gavarres, comptarà enguany amb un recorregut de 124 Kms i 3100m D+ entre el 12 i el 13 de setembre, tot plegat sota la organització d'Ocipsort.

La prova per etapes comptarà amb una seu única a Calonge i Sant Antoni, facilitant al màxim la logística de la prova. El divendres a la tarda serà el moment de la recollida de dorsals i benvinguda, mentre que el dissabte es disputarà la primera etapa de 64 km i 1.700m D+, en la qual es trobaran les ascensions més llargues de la prova. A l'endemà es tancarà la prova amb la segona i última etapa de 60km i 1.400m D+ amb un perfil més trencat i puja-baixa, però igualment marcada pels corriols.

Es tracta d'una prova apta tant per a ciclistes que competeixen en categoria PRO, com per a aquells ciclistes amateur que s'ho prenen com a repte personal o busquen gaudir d'un cap de setmana de BTT, en categoria OPEN. Per a aquests últims, també hi ha la possibilitat de participar en format parella, compartint totes les experiències amb el company/a habitual de sortides. La organització posa a disposició dels ciclistes totes les comditats: parking, avituallaments, servei d'assitència mecànica, paddock, boxes, etc.

Durant tota la cita es respectaran els protocols Covid de la Federació Catalana de Ciclisme, i es respectaran totes les mesures de seguretat i sanitàries pertinents. A les zones d'assitència tècnica s'hi haurà d'accedir registrat.