Edició reduïda pel Trofeu Ciutat de Barcelona de BTT

25/10/2020
BTT

Edició reduïda pel Trofeu Ciutat de Barcelona de BTT

La Copa Catalana BTT Internacional Biking Point tindrà una cursa de mínims aquest cap de setmana a la ciutat de Barcelona, degut a mles mesures anunciades pel Govern de la Generalitat i que han entrat en vigor a partir del mateix divendres 30/10, inclòs. 

De mutu acord amb la organització, Esports de l'Ajuntament de Barcelona i la pròpia federació, s'ha decidit el següent:

  1. Celebrar el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona BTT, de categoria internacional UCI C1 i puntuable pels rànquings mundials, només per les categories juniors, S23 i elits, tant en homes com en fèmines, ja que són les categories on es reparteixen punts UCI.
  2. Donar per finalitzada la Copa Catalana BTT Internacional Biking Point amb la puntuació actual, acumulada fins la prova de Santa Susanna (inclosa)

Per tal de que els inscrits/es i els directors d’equip, mecànics i altre personal acreditat puguin accedir al recinte on es disputarà la prova, s'enviarà via correu electrònic una autorització des de la Federació Catalana de Ciclisme. No s'autoritzarà l'entrada de públic en cap cas, només persones degudament acreditades amb llicència o autorització podran fer-ho.

La prova es realitzarà en un circuit de 4'5 kms per volta a l'entorn de la muntaya de Montjuïc de la capital catalana, un recorregut exigent que posarà a prova alguns dels millors bikers de l'especialitat, com la recent campiona del món S23 Loana Lecomte. La prova, que es disputarà seguint escrupulosament el protocol Covid19 de la FCC, tindrà els següents horaris:

  • 13h - Recollida de dorsals
  • 14h - Sortida fèmines S23-elit, f`èmines i homes juniors
  • 16.15h - Sortida S23-elit homes
  • 17.50h - Cerimònia d'entrega de premis i trofeus

[Foto crèdits: Ocisport]