Eivissa, propera estació de la Copa Catalana Internacional BTT

27/04/2006
BTT

Eivissa, propera estació de la Copa Catalana Internacional BTT

 

Aquest pròxim cap de setmana el GP MASSI viatjarà a Sant Antoni de Portmany per disputar la 4ª prova del campionat, segona en categoria UCI-E1, amb Jean Christophe Peraud (Orbea) com a principal atracció.

 

Després de l?espectacular prova disputada a Bike Show BCN (Barcelona), el Gran Premi MASSI Copa Catalana BTT Internacional 2006 viatja fins a les Illes Balears, concretament a Sant Antoni de Portmany (Eivissa). Aquesta petita població, i especialment el Club Ciclista Sant Antoni, tenen una àmplia trajectòria en l'organització d'esdeveniments esportius de primer nivell: per citar alguns exemples, en el 2005 van organitzar la Setmana Internacional del Ciclisme, recentment van celebrar la Volta a Eivissa i, en aquesta ocasió, serà la 3ª edició de la Copa Eivissa Internacional, en la qual el dominador fins a la data ha estat el francès Miguel Martínez.

La prova del Gran Premi MASSI, que es disputarà diumenge en els horaris habituals (10.00 i 12.00h.), es presenta com un gran espectacle del millor mountainbike. El corredor francès Jean Christophe Peraud (Orbea), actual Campió d'Europa i recent vencedor de la Sea Otter ?la prova més prestigiosa d'Estats Units-, es presenta com a principal favorit. Lluitant amb ell de ben segur estaran els habituals Martí Gispert, del Freebike i flamant líder del Gran Premi MASSI, Sergio Mantecón (Massi Abarth), etc.

En féminas, Cristina Mascarreras (Tot Vici en Bici) haurà de defensar el maillot que l'acredita com líder provisional del Gran Premi MASSI 2006 .

Segons fonts de l'organització, el viatge a Eivissa ha estat contractat per més de 250 persones, tot un èxit de convocatòria que reflecteix l'acceptació d'aquesta prova entre els principals equips nacionals i internacionals. Per a celebrar-lo, s'ha programat la Festa MASSI el diumenge a la nit en el popular Tropicana, on no podeu faltar.

 

Nota i fotografia d´ Ocisport